سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

92/7/5
11:21 ع

نکات پرس/ احمدی‌نژاد در تبلیغات انتخاباتی خود بطور خاص، تمرکز ویژه‌ای روی موضوع سیاست خارجی نداشت اما شعار بازگشت به ارزش‌های مورد تأکید امام و رهبری معظم انقلاب، برای همگان روشن می‌ساخت که این عرصه نیز قرار است دستخوش تحول چشمگیری شود. هشدار برخی از رقبا و نیز غربی‌ها درباره بروز بحران در روابط خارجی به همین واقعیت مربوط می‌شد. آنان، تلاش برای ناتوان نمایاندن دولت نهم در سیاست خارجی را ابتدا از سوژه‌های نازلی مثل ادعای دروغ اعتراض رئیس جمهور سوریه به نحوه برگزاری مراسم استقبال از وی آن هم به دلیل انتقال این مراسم از کاخ سعدآباد به خیابان پاستور آغاز کردند. اما وقتی احمدی نژاد با دستی پر از ایده‌های جدید رهسپار اولین سفر خود به سازمان ملل شد همگان رویکرد جدید نظام برای خروج از انفعال در تعاملات دیپلماتیک را به چشم خود دیدند. علامت سؤال احمدی‌نژاد در برابر حق بیشتر میزبان سازمان ملل نسبت به سایر کشورها، نبودن نماینده دائمی برای 2/1 میلیارد مسلمان در شورای امنیت، مخالفت با آپارتاید هسته ای- که با گرانفروشی سوخت هسته‌ای به میزان 10 برابر قیمت واقعی همراه است- اعلام فروش سوخت هسته‌ای ایران با قیمت 30 درصد ارزان‌تر از دنیا و ارائه طرحی حاوی مشارکت کشورهای دیگر در برنامه هسته‌ای ایران برای اعتمادسازی تنها بخشی از موضوعاتی بود که کشورهای قدرتمند را به تأمل وا می‌داشت.

طبیعی بود که قدرت‌های حاکم که به چیزی جز تعلیق‌های مکرر و بهانه جویی‌های بی دلیل برای استمرار آن نمی‌اندیشیدند، چنین ایده‌هایی را که همزمان با آغاز به کار مرکز یو سی اف اصفهان مطرح می‌شد، نمی‌پسندیدند. آنها از طریق شورای حکام آژانس با قطعنامه‌ای به استقبال دولت نهم رفتند که در آن تعلیق کامل تمام فعالیت‌ها و از جمله یو سی اف و فراهم آوردن امکان دسترسی بازرسان به اشخاص، اسناد و مراکز خاص حتی نظامی و تحقیقاتی خواسته شده بود. 

در همین شرایط، گروه‌های رقیب به جای پشتیبانی از مجموعه جدید منتخب مردم در اولین روزهای اول فعالیت، صریحاً این سیاست‌ها را محکوم می‌کردند. مجاهدین انقلاب در ابتدای مهرماه در بیانیه‌ای به صراحت حق هسته‌ای ایران به عنوان یک مسئله ملی را محکوم کرد و مسئولیت چالش‌های سیاست جدید هسته‌ای را متوجه معرفی آمران(؟) و عاملان آنها دانست! پس از چند سال همنوایی گروه‌های دوم خردادی با گروهک‌های ضد انقلاب، دیگر این موضعگیری حزب توده نیز برای ناظران چندان غریب نبود که «اظهارات بشدت غیر مسئولانه احمدی نژاد میهن ما را بار دیگر با بحران سیاسی جدید روبه رو کرده است و بی شک می‌تواند ایران را بیش از پیش به انزوای بین المللی کشانده و استقلال کشور را با خطرات جدی تری روبه رو سازد.»

اخباری که از جلسات گروه‌های دوم خردادی در آن مقطع شنیده می‌شد نشان می‌داد که مخالفت با عزم ملی برای دستیابی به حق خود داری چه انگیزه‌هایی است. درآن زمان از اظهارات ابراهیم اصغرزاده در یک جلسه غیررسمی این گونه نقل شد که گفته است: «اصلاح طلبان روی حداقل‌ها می‌توانند به تفاهم برسند و این بستگی به عملکرد دولت احمدی‌نژاد و پیروزی و شکست آن در پرونده هسته‌ای دارد.» چند ماه بعد وقتی غرب با دیپلماسی روشنگر جمهوری اسلامی دیگر نتوانست ادعاهای دروغ بر ضد برنامه هسته‌ای ایران را به صورت گزارش در برنامه اجلاس شورای حکام آژانس قرار دهد و عملاً این موضوع از دستور کار شورای مذکور خارج شد، رسانه‌های غربی همچون رویترز تصریح کردند، «دیپلماسی اروپا که مورد حمایت امریکا نیز بود در متوقف کردن برنامه هسته‌ای شکست خورد.» اما روزنامه‌های جریان دوم خرداد با تیترهای منفی یا خنثی این شکست غربی‌ها را «نرمش غرب» نامیدند و از این که پرونده هسته‌ای ایران در روند عادی‌سازی قرار ندارد سخن به میان می‌آوردند. برخی از سران حزب مشارکت مثل احمد شیرزاد نیز پیشرفت ایران در زمینه هسته‌ای را «کذب محض » خواندند و فناوری هسته‌ای جمهوری اسلامی را در حد صفر و دستاوردها را « یک مشت مزخرفات» نامیدند. شمس الواعظین روزنامه نگار مرتبط با حزب کارگزاران هم درگفت‌و‌گو با بی بی سی مدعی ناکارآمدی دیپلماسی جمهوری اسلامی شد. دیگر بر افراطیون گریخته از کشور دفتر تحکیم مثل «اکبر عطری» حرجی نبود که در نشستی که از سوی سنای امریکا باعنوان افق‌های دموکراسی در ایران برگزارشده بود، نسبت به هرگونه سازش با جمهوری اسلامی هشداردهد و غرب را از آن برحذر دارد. شمس الواعظین چندی بعد با ادعای بسیج کشورهای جهان (؟) علیه ایران به خاطر رویه احمدی نژاد، پیشنهاد کرد: «اگر در ماجرای انرژی هسته‌ای دچار بحران شدیم تقاضای اعلام عدم کفایت دولت را بکنیم.»

این گونه اظهارنظرها امید به تغییر اوضاع داخلی ایران را به مرکز تصمیم‌سازی غربی‌ها بازگردانده بود. استفن توویک رئیس مرکز سیاست خارجی انگلیس در آن زمان تصریح کرد: «با مشارکت اصلاح طلبان ایران، مسئله هسته‌ای ایران حل می‌شود. لازم است که اصول سیاست انگلیس در قبال ایران به خوبی اعلام شود. ما مشارکت عناصر اصلاح طلب را چه در داخل بدنه قدرت و چه در خارج از آن خواستاریم.»

آنها متوجه بودند که حوزه این چالش طلبی فراتر از رئیس جمهور جدید است. چرا که وقتی اعلام همین سیاست‌ها از سوی احمدی‌نژاد در سفرهای استانی و نیز اجتماع میلیون‌ها ایرانی در 22 بهمن 84 مورد استقبال مردم واقع شده بود، رهبر معظم انقلاب یادآور شدند: «رئیس جمهور حرف دل مردم را می‌زند.» این سخن به معنای تأیید جهت گیری‌های دیپلماسی احمدی نژاد از سوی رهبر معظم انقلاب است. اظهارات دو ماه بعد یعنی ابتدای اردیبهشت 1385 آقای حسن روحانی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی طبیعی بود که امیدواری چنین مقاماتی را در غرب فزونی بخشد و آنان را در پیگیری برنامه‌های موردنظرشان مطمئن‌تر سازد. وی در جمع اعضای حزب اعتدال و توسعه چنان سخن گفت که کارشناس رادیو فردا (وابسته به سازمان سیا) اظهارداشت: آقای حسن روحانی اقرار کرده جمهوری اسلامی در مقابل آژانس بین المللی انرژی اتمی، اتحادیه اروپا و جامعه جهانی چه به عمد و چه به غیر عمد، غیرصادقانه عمل کرده است. بی بی سی نیز یادآورشد: روحانی با انتقاد تلویحی از تیم جدید مذاکره کننده هشدار داده که بیش از آن که دیر شود باید برای حل مسئله هسته‌ای با غرب به گفت‌و‌گو نشست. وی (روحانی) گفت: نتیجه انتخابات ریاست جمهوری باعث ناکامی مذاکرات شد. بی بی سی از این اظهارات نتیجه گیری کرد: «در ایران اجماعی فراگیر بین مراکز تصمیم گیر وجود ندارد.» روزنامه امریکایی نیویورک تایمز هم نوشت: «روحانی که پیش از این مذاکره کننده ارشد با اروپایی‌ها بود گفته است، افکار عمومی مردم برای ما بسیار مهم است. از این رو عمیقاً به مردم باید تفهیم کنیم که برنامه هسته‌ای تبعات دارد.»

اما مردمی که عزم آنها خصوصاً پس از دستیابی ایران به اولین زنجیره تولید سوخت هسته‌ای برای این مقصود جزم‌تر شده بود، از درک لازم برای داعیه‌های مختلف برخوردار بودند. آنها سر هم‌صدایی طیف‌های مختلف مخالف دولت نهم در این امر را دریافته بودند و حرف دل خود را از کلام رهبرشان می‌شنیدند که تأکید می‌کرد:« همت و اعتماد به نفس مسئولان برای پیمودن راه‌های طولانی و دشوار و رسیدن به آرمان‌های انقلاب از دوران‌های گذشته بیشتر است. درچنین شرایطی امکان تحقق اهداف ارزشمند نظام اسلامی بیش از هر زمان دیگر وجود دارد.»

بخش دیگر از مانع شکنی دولت نهم در روابط بین المللی بازگشت به خواسته‌های قطعی و صریح امام خمینی درباره آرمان فلسطین بود. احمدی‌نژاد در شرایطی کار خود را آغاز کرد که فلسطین صحنه اقبال مردم به اسلامگرایان جنبش حماس بود. رئیس دولت نهم در یکی از اولین اعلام نظرهای خود گفت: «اگر فلسطین، این مقطع کوتاه اما حساس را با موفقیت پشت سر بگذارد و فتنه‌ها را خنثی کند محو رژیم صهیونیستی حتمی و امید برای تشکیل حکومت ملی فلسطین پر رنگ خواهد شد.» بازگویی آرمان امام خمینی درباره لزوم محو اسرائیل نه تنها در کشورهای حامی این رژیم که حتی در محیط جناح‌های سیاسی ایران نیز واکنش‌هایی را برانگیخت. احمدی نژاد سپس در فاصله کوتاهی، بر یک واقعیت انکارناپذیر انگشت نهاد که دنیای اسلام و عرب را به هیجان و تحسین واداشت. او با اشاره به غیر مستند بودن ادعای نسل‌کشی یهودیان در اروپا، تحمیل عقوبت این نسل کشی اروپاییان (با پذیرش صحت آن) به ملت فلسطین و غصب سرزمین آنان با این دلیل را زیر سؤال قرار داد. نه تنها روزنامه‌های دوم خردادی بلکه شخص رئیس جمهور سابق به صورت تلویحی این نوع موضعگیری را با استدلال مشابه به نحوه برخورد با مسئله هسته‌ای به چالش کشید. خاتمی گفت: «حرف‌هایی نزنیم که در دنیا صدها مشکل برای خود به وجود آوریم. اما رهبری انقلاب موضعگیری غربی‌ها در برابر بیان چنین واقعیاتی را نشانه هراس آنها از توجه امت اسلامی به مسئله فلسطین دانستند. این توجه از مرزهای اسلام در آسیای شرقی تا اقصی نقاط آفریقا و نیز اقلیت‌های مسلمان اروپا و امریکا را در برگرفته بود. از دست به دست شدن لوح فشرده اظهارات احمدی نژاد درکشورهای منطقه از جمله ترکیه گرفته تا بیان روزنامه نیجریه‌ای که احمدی نژاد را «قهرمانی که ما به او نیاز داریم و باید از او فرمان ببریم.» توصیف می‌کرد، برای مخالفان رئیس دولت نهم جز غیض و کینه نسبت به رقیب پیروز انتخابات چند ماه قبل برنمی انگیخت و شاید تنها امید امریکا و غرب به همین واقعیت بسته شده بود. اگر بوش نسبت به نظرات احمدی نژاد درباره رژیم صهیونیستی ابراز «نگرانی بسیار» می‌کرد، با علم به مواضع مخالفان احمدی نژاد بود. 

سرمقاله شرق (روزنامه متعلق به اعضای مرکزی حزب کارگزاران) در هفتم بهمن 1384 حاوی این «رهنمود» عجیب بود:اکنون که حماس در انتخابات پیروز شده است، سلاح بر زمین بگذارد و با رژیم صهیونیستی مذاکره کند. در حالی که حتی افرادی مثل آقای سیدعلی اکبر محتشمی پور برصحت این موضعگیری‌های احمدی نژاد تأکید داشتند، حزب مشارکت این نظرات را باعث «روز به روز خدشه دار شدن اعتبار بین المللی جمهوری اسلامی » معرفی می‌کرد.

شاید تصور شود، این گونه موضعگیری‌ها متعلق به گروه‌های افراطی و قهر کرده با آرمان امام(ره)، همچون حزب مشارکت بوده است اما اظهارات آقای سید محمد خاتمی در مصاحبه با «سی.ان.ان» واقعیت دیگری را نشان می‌داد. براساس آنچه از این مصاحبه خاتمی در رسانه‌های غربی پخش شد، او با بیان این که هر چه فلسطینیان بپذیرند برای ما محترم است، مدعی شده بود: «فکر می‌کنم جنبش حماس هم که در پی یک روند دموکراتیک به قدرت رسیده حاضر است در کنار اسرائیل زندگی کند. با این شرط که حقوق آن مراعات شود و با آن مانند یک حکومت و دولت فلسطینی برخورد کنند و فشار از روی حماس برداشته شود. سه ماه بعد وقتی اسماعیل هنیه نخست‌وزیر دولت خودگردان فلسطین به محضر رهبر معظم انقلاب شرفیاب شد، ایشان خطاب به او فرمودند: «بازگشت سرزمین فلسطین با همه بخش‌های خود به فلسطینی‌ها و تشکیل حکومت فلسطینی در این سرزمین امکان پذیر است و این قطعاً تحقق خواهد یافت.»
بدین ترتیب وقتی حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران «مجموعه نیروهای سیاسی» را به جلوگیری از چیزی که آن را «نهادینه شدن افکار رادیکال» می‌نامید دعوت و تأکید می‌کرد که «ما در واقع می‌خواهیم احمدی نژاد را متوقف کنیم» مشخص بود که او قصد پوشاندن واقعیتی فراتر از ناخشنودی از رویه احمدی نژاد را دارد.

  

پیام رسان

+ سلام

مشخصات مدیر وبلاگ
 
من[45]
 

ای پیک راستان خبر یار ما بگو....احوال گل به بلبل دستان سرا بگو.....ما محرمان خلوت انسیم غم مخور.....با یار آشنا سخن آشنا بگو.....برهم چو میزدآن سر زلفین مشکبار.....با ما سر چه داشت زبهر خدا بگو.....آن کس که منع ما زخرابات می کند.....گو درحضورپیر من این ماجرا بگو.....گردیگرت برآن دردولت گذربود.....بعداز ادی خدمت وعرض دعا بگو.....هرچندما بدیم تو مارابدان مگیر.....شاهانه ماجرای گناه گدا بگو....بر این فقیر نامه آن محتشم بخوان.....با این گدا حکایت آن پادشاه بگو.....جان ها ز دام زلف چو بر خاک می فشاند....بر آن غریب ما چه گذشت ای صبا بگو.....جان پرور است قصه ارباب معرفت.....رمزی برو بپرس حدیثی بیا بگو


لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
ریاست جمهوری ، احمدی نژاد ، حسن روحانی ، انتخابات ، شعر ، هاشمی ، روحانی ، رییس جمهور ، دکتر جلیلی ، مسکن مهر ، سعید جلیلی ، سند ، سوریه ، رهبری ، دولت تدبیر ، دکترجلیلی ، تورم ، پناهیان ، آمریکا ، ایران و آمریکا ، کابینه روحانی ، کاندید اصلح ، هاشمی رفسنجانی ، سیاست خارجی ، رییس مجلس ، شورای نگهبان ، شیخ حسن روحانی ، فیس بوک ، قانون ، قانون شکنی از نوع تدبیر وامید ، قرآن درباره مردم ایران چه می فرماید ؟ ، قرارداد سعدآباد ، قضیه زمین 700هکتاری ، قلب ، قوه قضاییه ، گفتمان انقلاب اسلامی ، لاریجانی ، لغو تحریم ها ، متن نامه مجتبی زارعی ، مجلس ، محلاتی ، محمدجوادظریف ، محمدرضا ، محمدگلریز ، مخابرات ، مدارک ، مدیران اتوبوسی دولت تدبیر وامید روحانی ، مرا زیاد خود نبر ، مرگ بر ، مرگ برامریکا ، مرگ شاه‌کلید مفاسد نفتی ، مرگ هوگوچاوز ، مسعود ده‌نمکی ، شیخ طیب واحمدی نژاد ، شیعه وسنی ، صدا وسیما ، صداقت ، صداوسیما ، صدراسلام ، صهیونیسم ، صوت ، ضرغامی ، ظریف ، عزت ضرغامی ، علم الهدی ، علی مطهری ، علیخانی ، عید غدیرخم ، عکس/ قسم دادن جلیلی به قرآن ، غروی ، غصه هایی که این روزها سنگینی می کنند ، فائزه هاشمی ، فاطمه زهرا ، فتنه 88 ، فرق احمدی نژاد با ظریف ، فرق دیپلماسی احمدی نژاد و ظریف ، زندان توحید ، زنگنه ، سادگی ، سال نو مبارک باد ، سانسور سخنان امام جمعه در صدا وسیما ، سایت اصلاح‌طلب فرارو ، سایت مشرق ، سپاه ، ستارخان ، سخنان روحانی واوباما درسازمان ملل ، سخنان شنیدنی استاد عباسی در نقد توافقنامه ژنو ، سخنرانی ، سخنرانی موج‎ساز در دانشگاه‎کلمبیا کجا ، سران فتنه ، سعید تاجیک ، سیاسی ، سیدمحمد بهشتی رئیس سابق بنیاد فارابی ، سیستان و بلوچستان ، شاعر ، شبکه دوم ، شبکه ولایت ، شریعتمداری ، دکتر حسین راغفر ، دکتر محمود احمدی نژاد ، رییس جمهور ونزوئلا ، روزنامه بهار ، روزنامه های زنجیره ایی ، روزنامه وطن امروز ، رونق اقتصاد ، روی سخن رهبری با کیست؟ ، رویکرد مبتذل در دیپلماسی‎عمومی ، هاله نور ، هراس تلویزیون ، هشت کاندید ریاست جمهوری ، هنرمند ارزشی وغیر ارزشی ، هوگوچاوز ، هولوکاست ، واردات بنزین وحماسه اقتصادی ، واکنش احمدی مقدم به فیس بوک بازی مقامات دولت تدبیر وامید ، واکنش کیهان به دیدار روحانی و اوباما ، واکنش‌ها چه بود‌؟! ، وزارت دفاع ، وزرا ، وزرای روحانی ، وزرای کابینه ، وزرای کشور ، وزیر نفت ، وزیر ورزش وجوانان ، وزیرفن آوری اطلاعات ، وعده های انتخاباتی ، وعده های حسن روحانی ، وعده های روحانی ، وعده های رییس جمهور ، وقتی تو بانویت را ، وهابیت ، یاران قالیباف ، یارانه ، کابینه ، مشایی ، مصاحبه بسیار خواندی محمد کوثری با نکات پرس ، مصباح یزدی ، مصر ، من روحانی هستم ، مناظرات انتخابات ریاست جمهوری ، مناظره های ریاست جمهوری ، مهدویت ، مهدی پرویز شاعر جوان انقلاب درگذشت ، می‌گوید ، نادرطالب زاده ، نامه ، نامه خاتمی به آمریکا ، نخبه ، نصب عکس مهاجرانی ، نطق انقلابی سلیمانی ، نطق تاریخی زاکانی در انتقاد از فساد مالی گسترده در دوران مدیریت ، نطق رسایی در مجلس ، نعیمه اشراقی ، نمایندگان ، نماینده مجلس ، نماینده مجلس شورای اسلامی ، نماینده مشهد ، نهاوندیان ، کاندید ریاست جمهوری ، کاندیداها ، کد آهنگ همراه اول ...امام خامنه ایی ، کدخدا ، کریم قدوسی ، کریمی قدوسی ، کفش ملی ، کمیته صیانت از منافع ایران ، کوچه ، کیهان ، سعید جلیی ، سعید مرتضوی ، سلاح شیمیایی ، شعر الهام یاوری در اقتفای مطروحه رهبر انقلاب ، شلدون آدلسون ، شهادت مرزبانان ناجا ، شهریار زرشناس ، کار شما نیست آقای روحانی ، کاریکاتور: کف قیمت خودرو ، کامل سخنرانی ، سیاست ، این ملت سلحشور کی تن دهد به تسلیم؟ ، اینترنت ، ب اثبات نقش 40درصدی مسکن مهر در تورم ، باراک اوباما ، برای اولین بار از ، برای تخریب احمدی‌نژاد ، برای دیپلماتی که انقلابی بود/ جلیلی؛ «نخ تسبیح» نیروهای انقلابی ، برای عاملی لاریجانی ، برخورد دوگانه ، به احمدی نژاد ، به افسران ، به دکتر ، به رئیس ، به سراغ تو شبی می آیم ،می آیم ، به مناسبت ، به یک “نیوز? ، بودجه 93 ، بیست وسی ، پاداش چندصد میلیونی ، پاسخگویی احمدی نژاد به شبهات ، پدرشهید احمدی روشن ، آمریکا چه گفتند؟! ، آن نبود ، این هم نیست ، آیا احمدی‌نژاد به آمریکا پیشنهاد مذاکره داد ، آیت الله قزوینی ، اتاق جنتی وزیر ارشاد ، اتفاقات مجلس ، احرازصلاحیت ، 1 ، 90 روز از برنامه 100 روزه معیشت گذشت ، http://ahmadinejad.ir/fa/ ، آخوندی ، آرماگدون ، آزادی بیان ، آقا تهرانی ، آقای روحانی قانون در دولت شما مگر معنیش همان قانون زمان دولت قبل ، احمدی نژاد بدون روتوش آمد ، احمدی نژاد و رفتگر شهرداری ، احمدی نژاد وبرخوردش با دولت روحانی ، ادبیات احمدی نژاد ، ادبیات روحانی ، ارائه نشد! ، از دو رییس جمهور ، از موج رجعت ، استاد رحیم پور ، استاد طاهر زاده ، استاندار ایلام ، استقبال از جلیلی ، استقبال تاریخی از جلیلی دراصفهان ، استقبال مردمی ، اسراییل ، اسفندیار قره‌باغی ، اشتغال ، اصفهان ، اصلا چرا انقلاب کردیم؟ ، اصلاحات ، اصلاحیه بودجه ، اطلاعات ، اعتدال ، افزایش قیمت ها ، افسانه هولوکاست ، افشا گری های دیپلمات اسبق ج ا ایران ، اقتصاد ، اقتصاد مقاومتی ، امام جمعه مشهد ، امام حسین ، امنیتی ، امیر محبیان ، پی گیری اخبار مربوط به احمدی نژاد ، پیام ، پیام تبریکی که دنیا را مشغول خود کرده است ، پیشکسوت موسیقی کلاسیک ، تایید هلوکاست ، تحلیلی زیبا درباره علی مطهری ، تخریب جلیلی ، تخریب دولت قبل؛شاخص‌ترین محور سخنان هاشمی ، تخریب قبر حجربن عدی الکندی ، تذکر ، ترکان ، تصویر نامه ای که عارف و معین تکذیبش کردند ، تعامل با دنیا ، تعهدات ایران به 5 ، تفاوت دو استقبال ، تقدیم به برادران مسلمان سومالی ، تلویزیون کدام بخش از خبر دیدار اوباما و نتایناهو را حذف کرد؟ ، تنش آفرینی هستند ، تنگ وتاریک ، تنهایی ، توئیتربازی با دختر پلوسی‎کجا ، تورمی ، توفیقی سرپرست وزارت علوم ، تیم کارآمدجلیلی ، جهادنکاح ، جوابی به هاشمی از طرف چامسکی ، جوانان متعهد ، جک استراو ، چی گفت ؟ ، حامد زمانی ، حامیان جلیلی ، انتخابات 92 ، انتخابات ریاست جمهوری ، انتشار فیلمی از تحریکات انصاری در فتنه 88 ، انتشار مجدد روزنامه‌های زنجیره‌ای ، انتقاد به مسکن مهر ، انجمن حجتیه ورییس دفتر ریاست جمهوری ، انسان ، اهل سنت ، ایران ، ایران -آمریکا-روحانی ، ایران اسلامی ، ایران بعد اسلام ، ایران قبل اسلام ، رئیس مجمع ، را تسلیت‌گفت ، را فتنه نمی‌دانم ، رای اعتماد ، رای مجلس اصول گرا به آقای زنگنه ، رحیمی ، رسایی ، دولت تدبیر وامید شیخ حسن روحانی ، دولت روحانی ،
صفحات اختصاصی
 
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ